annala

K&H Annala Oy on kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, joka on perustettu
vuonna 1917. Annala on yli 50 vuotta valmistanut korkealaatuisia sisustuskankaita - yli kuusi miljoonaa metriä. Yritys on ainoa jäljellä oleva suomalainen huonekalukankaita valmistava yritys.

Tarve:

Sukupolven vaihdoksen ja lisääntyneen halpavalmistusmaiden tuotannon kilpailun myötä Annala halusi uudistaa ilmeensä, profiloitua suomalaisena design yrityksenä ja terävöittää markkinointiviestintäänsä.

Ratkaisu:

Uudistimme Annalan ilmeen suunnittelemalla yritykselle raikkaan, suomalaista designia välittävän ja perinteitä kunnioittavan visuaalisen ilmeen. Kehitimme yhdessä yrityksen kanssa myös heidän ensimmäisen tuoteluettelon vaativine valokuvineen, joka toimii tehokkaana myynnin työkaluna. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme yritykselle erilaisia brändimainoksia.

Merkittävimpänä uudistuksena päivitimme yrityksen verkkosivut, jonka yhteyteen rakensimme räätälöidyn verkkokaupan vastamaan yrityksen tarpeita. Toteutimme verkkosivut ja kaupan avoimen lähdekoodin Concrete5-järjestelmään, joka takaa tyylikkään ja loppuun asti mietityn suunnittelutyön välittymisen aina loppuasiakkaalle saakka. Uudet verkkosivut ovat yksinkertaisen tyylikkäät kaikilla laitealustoilla ja ne ovat helposti asiakkaan ylläpidettävissä.

Työt:

Logo, tuotekuvasto, verkkosivut, valokuvaus ja markkinointimateriaalit

#
#
#
#